Το View Master αναγεννήθηκε με τη βοήθεια της Google

Λειτουργεί προσαρμόζοντας ένα smartphone και διατηρεί το σύστημα με τις κυκλικές καρτέλες

Ηταν ένα από τα παιχνίδια που ταξίδεψε για δεκαετίες πολλά εκατομμύρια παιδιά στην χώρα της φαντασίας. Μετά από 75 χρόνια, η νέα γενιά View-Master αξιοποιεί την τεχνογνωσία της Google στην εικονική πραγματικότητα, μέσω του πραγματικά πρωτότυπου Cardboard. Μιας σχετικά απλής κατασκευής από χαρτόνι, που με την προσαρμογή ενός smartphone μάς εισάγει στον κόσμο του Virtual Reality.

Το ανανεωμένο View-Master της Mattel θα λειτουργεί επίσης προσαρμόζοντας ένα smartphone στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής και μέσω σχετικής εφαρμογής πανοραμικές εικόνες και βίντεο θα προβάλλονται μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων παιδιών.

Play Button

Το κλασικό View-Master λειτουργούσε με κυκλικές καρτέλες, τις οποίες ο θεατής γυρνούσε πατώντας μια σκανδάλη, ώστε να δει την επόμενη εικόνα μέσα από τους ειδικούς φακούς.

Σύμφωνα με στελέχη της Mattel, στη VR εκδοχή του το View-Master θα διατηρήσει και το σύστημα με τις καρτέλες, μέσω των οποίων οι μικροί θεατές θα βλέπουν να ζωντανεύουν μπροστά τους εικόνες από το πλούσιο αρχείο της εταιρείας, όπως σκηνές από τον Πόλεμο των Άστρων, αλλά και καινούριο περιεχόμενο που θα αναπτυχθεί ειδικά για τη συσκευή.

Το νέο View Master θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ με τιμή 30 δολάρια.

Author: VirginRadio
Tags

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *